Labdarúgás

2022.10.11. 12:53

Gyerekkori álmát váltotta valóra hétvégén a húszéves lokista

Major Sámuel bő negyedórát kapott a Fradi ellen.

Major Sámuel

Forrás: dvsc.hu

A Ferencváros elleni bajnoki mérkőzés 78. percében lépett pályára a Lokiban a 20 esztendős Major Sámuel, akinek ez volt az első találkozója az NB I.-ben.

Az idén nyáron a nevelőegyesületébe hazatérő támadóval a klub hivatalos honlapja beszélgetett.

– Egy gyerekkori álom vált valóra azzal, hogy debreceniként bemutatkozhattam a DVSC felnőttcsapatában az élvonalban, ráadásul a Ferencváros vendégeként. Remek hangulat uralkodott a stadionban, és a cívisvárosból is rengetegen elkísértek minket. Ami hiányzott, az egy győzelem volt. Egy bő negyedórát kaptam, igyekeztem minél többször labdához érni és segíteni a csapatot a szépítés érdekében, de sajnos nem jött össze a gól – fogalmazott Major Sámuel, aki a klubnál történt változásokról is nyilatkozott.

Szimpatikus számomra az új vezetőedző elképzelése, bízom benne, hamarosan teljes mértékben meg tudjuk valósítani a pályán azt, amit elvár tőlünk. Egy kupameccsen játszottam már a Lokiban, bízom benne, hogy az élvonalbeli játékperceim száma is növekszik majd a közeljövőben. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy könnyű időszak van mögöttem, de egyértelműen pozitív számomra az NB I.-es debütálásom.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában