Tenisz

2022.08.13. 12:46

Bondár Anna: jó érzés WTA 1000-es torna főtáblán játszani

A teniszező elmondta, nem könnyű egyik pályaborításról a másikra váltani hirtelen.

Fotó: Micheller Szilvia/Nemzeti Sport

Sajnos két vereséggel indult a keménypályás szezonja a HSE teniszezőjének, de nem egyszerű az átállás egyik borításról a másikra. Torontóban egyesben a háromszoros Grand Slam-tornagyőztes és világelső belga Elise Mertenstől kapott ki a jobbkezes játékos az első fordulóban, míg párosban Kimberley Zimmermann-nal az oldalán a Kenin-Putintseva duó ellen nem alakult jól a játék. Folytatás egy másik ezres tornán, amely szintén a US Openre készíti fel Bondár Annát.

A magyar teniszező így értékelte az első hetet: – Az első meccs sosem egyszerű, amikor egyik borításról a másikra váltunk, úgyhogy úgy érzem még kell egy kis idő, amíg meglesz az igazi forma. 

A páros nagyon szoros volt, néhány pont döntött, fordulhatott volna a mi javunkra is, de sajnos ez most így sikerült. 

– Mindenesetre jó érzés volt főtáblán lenni WTA 1000-es tornán egyéniben és párosban is. Fő cél a US Open, addig szeretnék minél több meccset játszani. A hétvégén Cincinnatiben szintén egy 1000-es torna selejtezőjében lépek pályára, azután pedig egy 250-es versenyen játszok majd Granbyben – nyilatkozta a HSE klasszisa. 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában