Atlétika

2022.06.14. 17:42

Ezüst- és bronzéremmel zárták az ifi ob-t az Aqua-Fitt SE atlétái

A debreceni klub mindhárom atlétája megdöntötte az egyéni legjobbját.

Forrás: Aqua-Fitt SE

Lezajlott az U18-as szabadtéri országos bajnokság Szekszárdon. A debreceni Aqua-Fitt SE három versenyzővel – Balogh Csenge, Balogh Laura, Bányai Csenge – képviseltette magát, akik több számban is megmérették magukat. Az ifjú atléták ezúttal is letették a névjegyüket, hiszen a helyezések mellett egy ezüst, illetve egy bronzéremmel a tarsolyukban térhettek végül haza.

Forrás: Aqua-Fitt SE

– A korcsoport legjobbjai versenyeztek egymással a Szekszárdi Atlétikai Centrumban a hétvégén. A mi versenyzőink közül 100 méter gátfutásban Balogh Laura második lett, 400 méter síkfutásban pedig pedig Bányai Netta állhatott a dobogó alsó fokára. A 400 méteren Balogh Csenge is elindult, és szép futásának végül a tizedik helyezés lett a jutalma. A 200 méter síkfutásban Bányai Netta a hetedik leggyorsabbnak bizonyult, 800 méteren Balogh Csenge kilencedikként végzett. A nehézségek ellenére szépen fejlődtek a lányok, minden versenyzőm egyéni legjobbját nyújtotta, nagyon büszke vagyok rájuk – mondta el a Hajdú-bihari Naplónak Perényi Gabriella, a sportolók edzője. 

MSZ


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában