Kosárlabda

2022.04.26. 07:39

Hozzáállásbeli problémákat lát két játékosánál a DEAC

Hagins és Thames ebben a szezonban már nem játszik.

Forrás: deac.hu

A DEAC vezetősége úgy döntött, hogy a klub Josh Hagins és Xavier Thames nélkül vívja meg a 2021-22-es bajnoki kiírás hátralévő csatáit, olvasható a csapat hétfői közleményében.

Mint ismert, a Kaposvár elleni hazai fiaskót követően Berényi Sándor legénységének minimálisra csökkentek reális esélyei a rájátszás kiharcolására. Természetesen a cívisvárosiak ennek ellenére is szeretnék a lehető legjobb eredménnyel zárni a középszakasz küzdelmeit, azonban ezen céljukat az idény hátralévő részében immáron főként a saját nevelésű játékosok minél több játékperce mellett igyekeznek majd megvalósítani.

Az ifjak előtérbe helyezésének érdekében a vezetőség úgy határozott, hogy a hajdúsági gárda utóbbi összecsapásain hozzáállásbeli problémákat mutató amerikai hátvédjei, Josh Hagins és Xavier Thames a szezonban már biztosan nem lépnek pályára a DEAC-Tungsram színeiben, míg az alakulat jövőbeli terveiről és a komolyabb változtatásokról a napokban várhatók tárgyalások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában