Tenisz

2022.03.02. 09:27

Nagy fordítással nyert Bondár Anna Lyonban

A legjobb magyar női teniszezőre szerdán vár a következő meccs.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Szetthátrányból, majd a döntő játszmában 2–5-ről fordított a top 80-ba kerülő Bondár Anna Franciaországban. A HSE teniszezője 6:7, 6:3, 7:5-re győzött a selejtezőből felkerült japán Yuriko Lily Miyazaki ellen. A WTA 250-es lyoni torna első fordulójában hat ászt ütött a magyar teniszező. Húsz bréklabdából hatot kihasznált a jobbkezes magyar játékos, többek között ennek köszönheti a győzelmét. 

 

Bondár Anna így értékelt a győztes meccs után a HSE sajtóosztályának. – Nagyon örülök, hogy győzelemmel kezdtem a tornát. Nehéz meccs volt, de azzal, hogy sikerült fordítanom, esélyt adtam magamnak arra, hogy bizonyítsam, megállom a helyem a legjobbak között. Kellemetlen ellenfél volt a japán hölgy, valamint ő már játszott két találkozót. Én kicsit küszködtem, de értékes mérkőzések ezek, amikor nem minden megy úgy, ahogy szeretném, de mégis sikerül nyernem – zárta gondolatait a HSE kiválósága, aki szerdán folytatja szereplését a világranglistán 136. Katie Boulter ellen. 

 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában