Nehéz mérkőzések

2022.02.22. 13:07

Egy győzelem született a röplabdacsapatoknál

Fodor Antal szerint a hibátlan első szett után a vendégek átütőereje és nyitásai jelentősen javultak.

Az elmúlt hétvégén is pályára lépett mindhárom felnőtt debreceni röplabdacsapat. A DEAC férfiegyüttese az Extraliga 12. fordulójában a MAFC ellen szenvedett 3:1-es vereséget hazai pályán vasárnap. A találkozót követően a hajdúságiak mestere, Fodor Antal elmondta, hogy a hibátlan első szett után, a vendégek nyitásai és átütőereje jelentősen javult, így a második játszmát könnyedén nyerték. A meccs második felében mindkét csapat jól küzdött. 

 

A DSZC-Eötvös DSE a Budaörs otthonába látogatott, ahol 3:1-re kapott ki az NB I. idei kiírásának 12. körében szombat este. Az összecsapás után nyilatkozott a debreceniek edzője, Szombathy András, aki elárulta, hogy komoly hiányérzet maradt benne a találkozó után. Jó kezdést követően átadták a kezdeményezést ellenfelüknek, gyakorlatilag magukat verték így meg. 

 

Szoros meccset játszottak 

 

A DEAC női röplabdázói zárták egyedüliként sikeresen a hétvégét, hiszen az NB II. Keleti felsőház rájátszásának második fordulójában a Szolnok gárdáját múlták fölül 3:2-re vasárnap délután. A meccs után a cívisvárosiak vezetőedzője, Kuszkó Zsolt úgy értékelt, hogy az első játszmában koncentráltan röplabdáztak, ám ezt követően hullámvölgybe kerültek. Innentől fogva nehéz dolguk volt. Ellenfelük dicséretet érdemel, hiszen jól blokkolt, és kiváló mezőnymunkát végzett. 

 

A DEAC férficsapata Kazincbarcikára látogat a következő fordulóban vasárnap 17 órától, míg a hölgyek 14 óra 30 perctől Szegeden vizitálnak szintén vasárnap. Az Eötvös női röplabdázói pedig szombaton 15 órától fogadják a veszprémieket.

 

Arany Balázs 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában