Röplabda

2021.11.22. 09:02

Folytatódott a DEAC parádés sorozata

Sima győzelem a Kistext otthonában.

Fotó: DEAC

A DEAC női röplabdázói a tabella utolsó helyén álló Kistext otthonában zárták a hetet. Kuszkó Zsolt vezetőedző ezúttal csak tíz játékosára számíthatott november 21-én, ennek ellenére egyértelmű favoritként várhatták a meccset. Esélyeshez méltóan kezdték az összecsapást a debreceniek, az első szettben egyre nagyobb előnyre tettek szert – írja a deac.hu. A hazaiak nem igazán tudták megnehezíteni a dolgukat, a vendégeknek pedig bejött a legtöbb megoldása, így ezt a szakaszt tizenhét perc alatt lezárták. A második felvonás egy picit szorosabb küzdelmet tartogatott, de ekkor sem kellett nagyon izgulni, ugyanis a DEAC-osok kézben tartották a meccset. A pontszerzés már biztossá vált a második szakaszt követően, de nem csak egy pontért utaztak a fővárosba.

A harmadik játékrész is egyoldalú küzdelmet hozott, így 54 perc alatt véget ért az ütközet.

– Sokkal egyszerűbb volt ez a mérkőzés, mint a tavalyi. Örülök, hogy a könnyű meccs hangulata nem vitte el a koncentrációnkat. Azt is fontos kiemelni, hogy végig a saját játékunkat tudtuk játszani. Az alapszakasz felénél tartunk, még két hónapunk van a kisebb-nagyobb hiányosságaink kijavítására. Jövő héten a Nyíregyházához megyünk. Ez a meccs is jó teszt lesz, hiszen kiderül, hogy az első fordulóhoz képest miben léptünk előre, valamint mikre kell nagyobb hangsúlyt fektetnünk – összegzett Kuszkó Zsolt vezetőedző. A csapat jelenleg a tabella második helyén áll.

NB II E-csoport

Kistext-DEAC 0:3 (6:25, 12:25, 7:25)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában