kosárlabda

2021.11.10. 16:46

DEAC: Polyák már edzésben, de szombati játéka még kérdéses

Helyzetjelentés a kosárcsapat sérültjeiről.

20210922 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló DEAC - Hübner Nyíregyháza Blue Sharks NBI/A férfi kosárlabda mérkőzés. képen: #6 POLYÁK LÁSZLÓ

Fotó: Napló-archív

Tovább bővült a DEAC-Tungsram sérültlistája az elmúlt héten, hiszen az Oroszlány elleni bajnoki első percében Valerio-Bodon Vincent egy balszerencsés jelenetet követően részleges bokaszalag-szakadást szenvedett. A klub közleménye szerint a fiatal bedobó egyelőre nem tud ráállni a feldagadt testrészre, de a rehabilitációja megkezdődött, ideális esetben december második felében térhet majd vissza.

A korábban sérüléssel bajlódó játékosok közül – Tóth Ádám után – Djordje Drenovac is visszatérhetett az OSE ellen, s bár állapota még nem volt százszázalékos, teljesítményére nem lehetett panasz. A szerb kiscsatár kézfeje azóta tovább javult, a héten már végig teljes értékű munkát végzett a csapattal, így minden bizonnyal a szombati Szeged elleni összecsapáson is Milenko Topics rendelkezésére áll majd. Az együttes csapatkapitánya, Polyák László is együtt készül már a társakkal, a hét első felében a labdás edzéseket is megkezdte. Az orvosi stáb szerdától az öt az öt elleni játékot is engedélyezte neki, de a szombati pályára lépése még erősen kérdéses.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában