edzői szemmel

2021.09.24. 12:15

Sokat kell még dolgozni a DEAC kosarasainak

Az egyetemista alakulat új vezetőedzője szerint nem sikerült levenni a játékosokról a szezon eleji nyomást.

Milenko Topics | Fotó: Kiss Annamarie

Fotó: KISS ANNAMARIE HAON

A DEAC-Tungsram kosárlabdacsapata 79–65 arányú győzelmet aratott a Nyíregyháza ellen a Férfi NB I. A csoport nyitófordulójában, szerda este az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban. Ez volt a nyáron Debrecenbe érkező Milenko Topics első tétmeccse az egyetemisták vezetőedzőjeként, a találkozót követően ő értékelt a Naplónak.

Milenko Topics | Fotó: Kiss Annamarie

– A bajnokság kezdete mindig nehéz minden együttes számára. A felkészülés alatt megtettünk mindent, hogy az idény eleji nyomást levegyük a fiúk válláról, ahogy láthattuk ez nem nagyon sikerült sajnos. Sok hibával és pontatlansággal játszottunk, eladott labdáink voltak, több támadólepattanót engedtünk az ellenfelünknek, akik ezt kitűnően ki is használták. A harmadik negyedben aztán ezen sikerült változtatni, elkaptuk a ritmust, és ennek köszönhetően megszületett a győzelem, de sokat kell még dolgoznunk, hogy versenyképesek legyünk a bajnokság további részében is – mondta a szerb mester. A DEAC legközelebb vasárnap este 18 órától lép pályára Pécsen a PVSK vendégeként, akik az első fordulóban 99–77-es vereséget szenvedtek Szombathelyen a Falco ellen.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában