fotókkal

2021.09.04. 16:12

Garamvölgyi Lajos-emléktorna a hétvégén

A Debreceni Sportcentrumnak fontos a hagyományok ápolása.

Fotó: Kovács Péter

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó-szakosztálya 2019 után ismét megrendezi a DVSC labdarúgócsapatának népszerű mestere, Garamvölgyi Lajos emléke előtt tisztelgő korosztályos labdarúgótornát – számolt be a Debreceni Sportcentrum hivatalos oldala. Tavaly a koronavírus-járvány miatt csak rendhagyó módon emlékezhettek meg a debreceni edzőlegendáról: a Debreceni Sportcentrum plakátpályázatot és kvízjátékot hirdetett több korcsoportban. Mivel azonban idén már adottak a körülmények a biztonságos rendezéshez, így oly módon róják le tiszteletüket a labdarúgók, ahogy az Garamvölgyi Lajos emlékéhez igazán méltó: a focipályán.

A tizenharmadik alkalommal megrendezett tornán ezúttal hat település (Balmazújváros, Berettyóújfalu, Debrecen, Hajdúszoboszló, Mikepércs, Nyíradony) egyesületei mérkőznek meg egymással, összesen négy korosztályban. Az eseményen a Garamvölgyi családot a mindenki által tisztelt edző özvegye és fia képviselik, Garamvölgyi Péter a kupák, érmek és oklevelek átadásában is közreműködik majd.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában