labdarúgás

2021.07.08. 07:12

Már csak apróságokon múlik: úgy néz ki, lesz AS Roma-DVSC összecsapás!

Rangos felkészülési mérkőzést vívhat július 25-én a Loki.

Fotó: Shutterstock

Eddig is voltak utaló jelek, de már – a Loki honlapján olvasható közlemény alapján – egyre biztosabbnak tűnik: az AS Roma együttesével mérkőzhet meg a felkészülés keretében a DVSC július 25-én, mégpedig Olaszországban. A csapat a tervek szerint július 24-én utazik Itáliába, és másnap, vasárnap 19 órától játszik a világszerte respektált római gárda ellen. Az olasz fővárosi klub honlapján már közölte a meccs hírét, amelynek létrejötte már valóban csak apróságokon múlik, de még nem kezelhető tényként. Mindenesetre jó hír, hogy közel a megállapodás, a szerződés aláírása hamarosan realizálódhat.

Ha mindez megtörténik, Huszti Szabolcs edző játékosai olyan sztárok ellen léphetnek pályára, mint Edin Dzeko, Pedro, Borja Mayoral, Stephan El-Shaarawy, Lorenzo Pellegrini, Nicoló Zaniolo vagy Javier Pastore.

Dzsudzsák Balázsék ráadásul olyan csapattal mérkőzhetnek meg a bajnoki rajt előtt, melynek szakmai munkáját bizonyos José Mourinho irányítja. A portugál sztártréner idén májusban 3 évre szerződött a Farkasokhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában