kézilabda

2021.02.26. 10:34

Debrecen–Siófok lesz a kupanegyeddöntőben

Az egyik legnehezebb ellenfél vár a DVSC Schaefflerre a kézilabda női Magyar Kupa negyeddöntőjében, amelynek párosításait csütörtökön sorsolták ki a magyar szövetség székházában.

20200927 Debrecen fotó: Kovács Péter KP Hajdú-Bihari Napló DVSC SCHAEFFLER - Siófok KC NBI női kézilabda mérkőzés. képen: KOVÁCS ANNA #33

Fotó: Napló-archív

A két együttes a mostani bajnoki idényben már kétszer találkozott egymással, Debrecenben 30–25-ös, Siófokon pedig 35–33-as hazai siker született. A forduló további párosításai: az érdiek a Kisvárdát fogadják, a Győr az MTK-t látja vendégül, míg az FTC a Budaörs–Vác ütközet győztesének otthonában lép majd fel. A kiírás értelmében a Győri Audi ETO KC és a Ferencváros nem kerülhetett össze egymással. A továbbjutás egyetlen mérkőzésen dől el, s azonos osztályú csapatok esetén a döntetlen a vendégcsapat továbblépését jelenti.

A negyeddöntő hivatalos játéknapja április 25., a négyes döntőt pedig majd május 15–16-án rendezik, remélhetőleg debreceni érdekeltséggel.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában