Futsal

2020.11.18. 16:01

DEAC: elmarad a Fradi elleni meccs

A Debreceni Egyetem férfi futsalosai később fognak összecsapni a zöld-fehérekkel.

Fotó: deac.hu

A 11. forduló jön az NB I.-ben a hétvégén. A következő játéknap csonka lesz, hiszen a Ferencváros-DEAC mérkőzést a zöld-fehérek kérésére máskor fogják lejátszani. A pótlás időpontjáról zajlanak az egyeztetések. Az is eldőlt, hogy a DEAC elnapolt találkozóját a Kecskemét ellen december 23-án rendezik meg a DESOK-ban – olvasható a cívisvárosi klub hivatalos oldalán.

– Az új szabályozás értelmében egy csapat indoklás nélkül halasztást kérhet, amit meg is kap a szövetségtől. Ezt nem tartom jónak, mert olyan probléma miatt is igénybe vehetik, amely nem feltétlenül függ össze a vírussal. Senkiről sem feltételezek rosszat, ám teszem azt, hogy két-három kulcsjátékosom sérült, halasztok… Ez azért gond, mert január 15-ig pótolni kell az alapszakasz elnapolt mérkőzéseit. Addig pedig minden héten játszunk, továbbá vagy válogatott meccs vagy karácsony lesz. A Kecskemét is halasztást kért korábban, amit nem lettünk volna kötelesek elfogadni, de mégis megtettük. Ennek az az eredménye, hogy december 23-án játszhatunk, teljesen leminimalizálva a játékosok ünnepi pihenését. A most elhalasztott találkozót pedig csak úgy tudjuk pótolni, hogy egy hét alatt háromszor kell pályára lépnünk – nyilatkozta Elek Gergő vezetőedző.

A DEAC jelenleg a negyedik helyen áll a táblázaton tizennyolc pontjának köszönhetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában