futsal

2020.02.13. 12:40

Final Fourba jutott az MVFC

Meglepetésre kikapott, de továbbjutott a Berettyóújfalu a Magyar Kupa előöntőjébe.

20191009 Berettyóújfalu fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló VFC Berettyóújfalu–SC KPRF EL futsal mérkőzés Berettyóújfaluban, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. képen: Mezei #13

Fotó: Matey István, archív

Január közepén könnyed 4-0-ás győzelmet arattak az újfaluiak a Nyírgyulaj KSE ellen, a futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének első fordulójában, így megnyugtató előnnyel várhatták a visszavágót. A hazaiak a Nyírbátori Városi Sportcsarnokban fogadták a címvédőt szerdán.

A meccsen mégis a Nyírgyulaj szerezte meg a vezetést, de a szünet előtt egyenlítettek a vendégek, sőt a szusszanó után fordítani is tudtak. Nem sokáig tartott azonban az örömük, mert egy percen belül ismét egyenlő volt az állás. A fordulatos mérkőzésen a hajrára maradt a csattanó: rövid időn belül két gólt is szerzett a hazai csapat, így 4-2-re győzte le az MVFC Berettyóújfalu gárdáját, viszont 8-6-os összesítéssel így is a vendégcsapata jutott a Final Fourba.

A Magyar Kupa négyes döntője február 22-23-án lesz Szombathelyen, ahol még az Érd, a Haladás és a Veszprém küzd majd a kupagyőzelemért.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában