futsal

2020.01.16. 14:03

Fél lábbal már a legjobb négyben a Mezei-Vill

Magabiztos, 4–0-s sikert aratott a Berettyó a Nyírgyulaj felett.

20190110 Veszprém Futsal Veszprém - MVFC Berettyóújfalu NB I. futsal teremlabdarúgó mérkőzés a Március 15. csarnokban A képen: Bognár Péter Zoltán (19 - bal, fehér mez) Gál István (11 - piros mez) Fernandes Sidnei Maurício (14 - közép, piros mez) Márkus Gábor (10 - fehér mez) Fotó: Balogh Ákos BA Veszprém Megyei Napló

Fotó: archív, Balogh Ákos/Veszprém Megyei Napló

A férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntőjében csapott össze az MVFC a Nyírgyulaj gárdájával szerdán este. A párharc első felvonásán semmit sem bízott a véletlenre a hazai pályán játszó Újfalu. Sergio Mullor Cabrera tanítványai már félidőben 3–0-ra vezettek, majd a hajrában Nagy Imre találata biztosította be a győzelmüket. A 4–0-s sikernek hála a Mezei-Vill már fél lábbal a legjobb négy között érezheti magát, ám vár még rá egy visszavágó februárban.

Pénteken újabb fordulót rendeznek az élvonalbeli férfi futsalbajnokságban. A MVFC három napon belül másodjára is megmérkőzik a Nyírgyulajjal, hiszen az MK után a bajnokság 16. körében is összecsapnak a felek. A szabolcsi gárda pénteken 18.30-tól látogat a Pálfi István Rendezvénycsarnokba.

A DEAC az Aramis otthonában lép pályára pénteken 19.20-tól. A debreceniek a tabella hetedik helyéről várják a folytatást, az Aramis a negyedik. Október 10-én, a DESOK-ban Kántor, Szentes-Bíró és Somogyi góljaival 3–0-ra Elek Gergő tanítványai nyertek a budaörsiek ellen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában