tikkadt szöcske

2019.10.17. 21:50

Átadták a megyei strandröplabda bajnokság díjait

Csütörtökön délután tartották a 2019-es Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság összesített pontversenyének eredményhirdetését.

Fotó: Molnár Péter

Fotó: Molnár Péter

Szombathy András, a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség elnöke köszöntette a versenyzőket és a sajtó képviselőit.

Külön köszöntötte Neumann-Bódi Editet, a bajnokság névadó támogatójának ügyvezető-tulajdonosát, és megköszönte az egész éves korrekt, megbízható segítséget, valamint azt, hogy a tulajdonos személyesen is megtisztelte jelenlétével a díjátadást. Továbbá megköszönte Pálfi Csabának, a Reskontó Étterem tulajdonosának, hogy a díjátadónak helyet biztosított.

A bajnokok díjazása előtt két rövid produkcióra került sor. Először Jámbor Dániel, a Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7. a osztályos tanulója több tájegységről válogatott népdalcsokrot adott elő, majd Fórián Anna, Dani iskolatársa, 6. a osztályos diák egy megfontolandó idézetet osztott meg a résztvevőkkel. Ezután Neumann-Bódi Edit, a bajnokság névadó támogatójának ügyvezető-tulajdonosa szólt a megjelentekhez, majd a verseny győztesei átvehették a kupákat, okleveleket és a bőséges tárgyjutalmakat – tájékoztatta lapunkat a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség.

A bajnokok

Női páros:

1. Fehérvári Vivien 24 pont; Gulyás Vivien 24 pont

Férfi páros:

1. Lakatos Attila 34 pont; Pilka Gábor 34 pont

Vegyes páros:

1. Nagy-Szabó Kármen 30 pont; Nagy Márton 30 pont

A díjátadón bejelentették, hogy a 2020. évi versenyt is Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság néven rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában