kerékpár

2019.06.08. 12:29

Elképedve nézték, mire képes Novák Ferenc

Múlt hétvégén rendezték meg a 22. Békéscsaba–Arad Szupermaratont, melynek állandó résztvevője a debreceni legendás kerékpáros, Novák Ferenc.

Fotó: SZ. D.

A félkarú bringakirály ezúttal is ott állt a rajtvonalnál az 1500 induló között, és sikerrel teljesítette a 200 kilométeres távot, tette ezt a mezőny legidősebb tagjaként, a 88. születésnapja előtt fél évvel. – Nem volt kérdés, hogy 22. alkalommal is ott leszek a versenyen, hiszen a sport ad értelmet az életemnek. Leírhatatlan érzés volt, ahogy a célban köszöntöttek, az a szeretet, amely körülvett, erőt ad a folytatáshoz. Nem volt könnyű teljesíteni a távot, hiszen Arad felé az eső nehezítette a dolgunkat, a visszaúton pedig a nagy meleg. Sokan hitetlenkedtek a koromat illetően, és elképedve nézték, ahogy végigcsináltam – mondta el Novák Ferenc, aki nem pihenhet, hiszen már a június 15-én esedékes 8. Éjszakai Futásra készül.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában