Fájó döntés

2022.10.26. 11:27

Így takarékoskodnak a debreceni múzeumok

Már csak néhány napunk van a Medgyessy Ferenc Emlékkiállítás és a Debreceni Irodalom Háza meglátogatására a téli álmuk előtt.

A Déri Múzeum a fűtésszezonban is nyitva marad

Forrás: Napló-archív

A takarékosság jegyében és a látogatói igényeket figyelembe véve Déri Múzeum november 1-től vasárnap és hétfő kivételével minden nap 9-től 16 óráig várja a vendégeket – adta hírül az intézmény. Az átépítés miatt a keleti szárnyban az első emeleti kiállítási egységek november 1-től nem látogathatók. A múzeum tagintézményei – a Medgyessy Ferenc Emlékkiállítás és a Debreceni Irodalom Háza (Péterfia u. 28.) – november 1-től előreláthatóan 2023. április 15-ig zárva tartanak.

Az Országgyűlési Múzeum és a Déri Múzeum közös rendezésű Új világ hajnalán – Tisza István című kiállítása (Kossuth u. 1. sz.) október 28-án regisztráció nélkül látogatható 10-14 óráig, november 2-tól pedig a múzeumi nyitva tartással megegyezően keddtől szombatig, 9 és 16 óra között. Tárlatvezetés előzetes regisztrációval kérhető a [email protected] e-mail címen. 

HBN
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában