interaktív élmény iskolásoknak

2021.11.03. 07:51

Egyedülálló mese a vietnámi szerzőtől: Debrecenben mutatja be új könyvét Kitty Bich Thuy Ta

Új kötettel bővül a Varázs­ecset-sorozat.

A könyvbemutatón részletek is elhangzanak a történetből | Fotó: Kitty Bich Thuy Ta-archív

Népszerű Varázs­ecset-sorozatának legújabb kötetét Debrecenben mutatja be a napokban Kitty Bich Thuy Ta vietnámi származású írónő. A Méliusz-könyvtárban november 13-án találkozhatunk az új gyermekkönyvvel és szerzőjével. Kitty Bich Thuy Ta nem először kerül kapcsolatba a bemutatót szervező Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvánnyal, első kötetének példányaival ugyanis korábban már támogatta a szervezetet – tudatta a Naplóval Örvendi Cintia, az alapítvány tiszteletbeli nagykövete.

A könyvbemutatón részletek is elhangzanak a történetből | Fotó: Kitty Bich Thuy Ta-archív

A varázsecset – Az utazónapló 1. című kiadvány az eddigiekhez hasonlóan 8 és 14 év közötti gyerekeknek szól. – Országos szinten is egyedülálló, eltér a szerző korábbi könyveitől, mivel interaktív olvasási élményen keresztül vonja be az általános iskolás korosztályt. Egy igazi társasjáték, amit egyedül is játszhat az olvasó. – Ebben a kalandban az olvasó irányíthatja a történetet, rajta múlik, hogy a főhősök sikerrel járnak-e Kleopátra rejtélyének felderítésében. Leonardo Morelli, a Varázsecset-sorozat második kötetéből már jól ismert kalandor festőt ezúttal Egyiptomba szólítja egy rejtélyes ékszerrablás. Kifürkészésre váró titkok és izgalmas feladványok vezetnek a megoldásig, és Leonardo mester ezúttal nem boldogulhat az olvasó segítsége nélkül. Furfangos fejtörők, kézügyességet igénylő feladatok, változatos rejtvények teszik próbára az olvasót, miközben az egész családnak kijut a mókából – ajánlja a könyvet honlapján a szerző.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában