Campus Fesztivál 2021

2021.07.22. 13:20

Horváth Tamás: Józsa a szívem csücske!

Ahogy telnek az évek, úgy egyre jobban szeretne vidékre költözni.

Horváth Tamás a Campus 1. napján

Fotó: Kovács Péter

Már a Campus első napján közkedvelt előadókkal találkozhattunk a MOL Nagyszínpadon. Elsőként a PG Csoport feat. Szalonna és Bandája, majd Szabó Balázs Bandája szórakoztatta az estéhez közeledve egyre népesebb közönséget. Utánuk következett Horváth Tamás, aki a két évvel ezelőtti cívisvárosi fesztiválon is a nagyszínpadon kapott helyett.

A koncert előtt a legutóbbi találkozásunk óta történtekről váltottunk néhány szót. – Mióta nem találkoztunk, annyi minden történt, nem is tudnám felsorolni. Rengeteg tapasztalatot szereztünk, és rengeteg élményben volt részünk, legyen az jó vagy rossz. Hiszem azt, hogy a rossz élményekből is csak tanulhat az ember, most újult erővel itt vagyunk, és nem állunk meg – mondta Horváth Tamás, aki már az előző Campus alkalmával megosztotta velünk, rendszeresen jár Debrecenbe és Józsára, baráti kapcsolatai kötik ide.

„Józsa a szívem csücske, nagyon szeretek oda járni, a Debrecen iránti szeretetem, vonzalmam nem múlt el, sőt azt veszem észre, ahogy telnek az évek, úgy egyre jobban szeretnék vidékre költözni. Nyugalomra vágyok, ez az, ami engem megmozgat”

– vallja. Arra kérdésre, hogy Józsára vagy Debrecenbe költözne-e szívesebben, azt felelte, inkább Józsára. – Egyre jobban azt érzem, hogy természetközelben szeretnék lenni, minél távolabb a város zajától – tette hozzá. A nyugalomra való igényét a koncerten abszolút nem éreztük, a közönség egy emberként zengte slágereit. A nyárból még van néhány hetünk, Horváth Tamáséknak nincs okuk a panaszra, jó néhányan fellépés áll még előttük ebben a szezonban.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában