Kockázatosnak vélik

2021.04.27. 14:04

Ebben az évben sem lesz Lecsófesztivál

A hír nem csak az esztáriakat tölti el bánattal.

20190921 Bőszénfa 19. alkalommal rendezték meg a Zselici Tüzes Lecsó Főzőkavalkád gasztronómiai rendezvényt, ahol mintegy harminc csapat főzte meg a lecsót a saját receptje szerint. lecsó fotó: Lang Róbert LR Somogyi Hírlap

Fotó: illusztráció / MW-archív

– Nagy szomorúságunkra már most egészen biztosan ki tudjuk jelenteni, hogy ebben az évben sem rendezzük meg a Lecsófesztivált. A rendezők összeültek, és meghozták a döntést: nem élnek a kockázattal, amit egy ilyen fesztivál megrendezése jelent. Értve ez alatt az egészségügyi, illetve a financiális szempontokat – válaszolta a Napló kérdésére Szécsi Tamás, Esztár polgármestere. Mint részletezte, ha elkezdik a szervezést és lekötik a fellépőket, nem tudnak anyagi veszteség nélkül visszalépni a rendezvénytől, ezt pedig nem vállalhatják.

Szécsi Tamás, Esztár polgármestere | Fotó: Napló-archív

– Nem tudjuk azt sem, hogy lehet-e ötszáz fő feletti rendezvényt tartani. Ha a tavalyihoz hasonlóan az idén is csak ötszáz ember lehet egy-egy eseményen, az nekünk kevés, mert ennél egészen biztos, hogy jóval többen jönnének a Lecsófesztiválra – fűzte hozzá.

HBN

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/debrecen-hirei/iden-is-elmarad-a-debrecen-drive-5206945/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában