KOCSIS 60

2019.11.19. 18:50

Kiállításmegnyitóval és tortával köszöntötték a fotográfust

Barátok és ismerősök körében Az Én Városom című kiállításának megnyitóján ünnepelte Kocsis Csaba hatvanéves születésnapját.

Fotó: Kogyilláné H. Szófia

A KOCSIS 60 alcímet viselő fotografikákból álló tárlaton a Bella Costa étteremben köszöntötték a jubiláló alkotót.

Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere a város jelene és múltja értékeinek megőrzését emelte ki a kiállítás képei kapcsán, azt az értékmegőrző tevékenységet, melyet Kocsis Csaba az elmúlt évtizedekben folytatott.

A nagyváradi székhelyű Euro Photo Art nemzetközi egyesület elnöke, Tóth István is köszöntötte a kerek évfordulót ünneplő fotográfust.

Fotó: Kogyilláné H. Szófia

Zene, művészet, irodalom: ez a hármasság jellemzi a fotográfiában is már több mint tizennégy éve alkotó Kocsis Csabát – foglalta össze húszéves barátságukra alapozva az ünnepelt munkásságát a kiállítást megnyitó Bíró Gyula főiskolai oktató, aki két évtizeddel ezelőtt egy írói és baráti közösségbe került a nála húsz évvel idősebb Csabával. Közösen megélt pillanataikról, munkával és írással, beszélgetésekkel és olykor közös produktív alkotásaikról személyes és őszinte, a közönségből sokszor derűt is kiváltó érzelmekkel beszélt.

A születésnap nem lehet teljes torta nélkül, az élete párjával, Ildikóval közösen felvágott szeleteket családias hangulatban, kellemes beszélgetésekkel, jó hangulatban fogyasztották el a kiállítás megnyitó résztvevői.

Kogyilláné H. Szófia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában