Heti összefoglaló

2024.07.08. 15:00

Nagy a nyüzsgés Debrecenben, költözik a Meki

Nem szűkölködött történésekben július első hete. Sok minden történt a Lokinál, fesztivál volt Debrecenben és Tiszacsegén is, de azt is megtudtuk, mi lesz a debreceni McDonald's helyén.

Haon.hu

Most egy csokorba szedtünk a legérdekesebb és a legnagyobb érdeklődésre számot tartó híreket. Több, debreceni ingatlan sorsáról számoltunk be, többek között arról, hogy mi a terv az Arany János utcai Meki hamarosan megüresedő helyével, ugyanis onnan a debreceni McDonald's átköltözik a MÁV-székházba, a nyitást 2025 elejére tervezik. 

debreceni McDonald's, Meki, , arany jános, költözés
Költözik a debreceni McDonald's 
Forrás:  BDR Média

Annak is utánajártunk, mi épül az Epreskertben, kiderült, hogy az Új Remény Baptista Gyülekezet húz fel itt egy hipermodern komplexumot, amiben  imaház, bölcsőde és óvoda is lesz. A Faraktár utcán is lesz egy nagy beruházás, ennek részleteit itt olvashatják:

A debreceni McDonald's-ban úgysincs olyan halászlé, mint Tiszacsegén 

Négy napig katonazenétől volt hangos Debrecen belvárosa, a szombati gálaünnepségen gripenek is elhúztak a Nagytemplom felett. A Nemzetközi Katonazenekari Fesztiválról több ízben is hírt adunk, a második napról például egy hangulatos beszámolót közöltünk. A fesztiválra az egyiptomi zenekar egy különleges géppel érkezett meg, a debreceni repültéren landolt az Airbus C295 típusú katonai repülőgép.

A hét egyik leginkább várt eseményi a 16. Tiszacsegei Halászlé Fesztivál volt, hangulatos helyszíni riporttal jelentkeztünk a főzősátorból, ahol összeszokott csapat főzte a több ezer halászlevet a rekkenő hőségben.

Kiderült, kik lépnek fel a hajdúböszörményi Hajdúhét 2024 augusztusi rendezvénysorozatán. A belépőárak maradnak a tavalyiak, a tér viszont várhatóan bővül, és érkeznek a sztárok is.

Átigazolási hírek, szerződéshosszabbítás, edzőtábor – így néz ki, ha rövideb össze akarjuk foglalni, mi volt a héten a DVSC háza táján: 

Ajánljuk még:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában