Sztárok a színpadon

2024.07.03. 17:11

Hajdúhét 2024: maradnak a tavalyi árak, érkezik a Halott Pénz és a KFT is

A belépőárak maradnak a tavalyiak, a tér viszont várhatóan bővül, és érkeznek a sztárok is. Kiderült, kik lépnek fel a Hajdúböszörmény Hajdúhét 2024 augusztusi rendezvénysorozatán, amelynek részleteit szerda délután ismertették a szervezők.

Balogh Efraim

Hajdúhét 2024: Újra lesz idén óriáskerék, és várják a gasztronómia, a képzőművészet és a sport iránt érdeklődőket is

Forrás: Napló-archív

Harmincadik évfordulójához érkezik Hajdúböszörmény legnagyobb fesztiváljellegű eseménye. Idén is gondoltak minden korosztályra: retró előadókat is meghívtak a szervezők, ahogy a fiatalabbak kedvencei sem maradtak el. De hogy miként is fog zajlani a Hajdúhét 2024 nyarán? A Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház előtt tartott szerdai sajtótájékoztatón többek között az is kiderült, hogy milyen programokkal és belépőárakkal várja látogatóit a fesztivál.

Hajdúhét 2024, Hajdúhét 2024 fellépők, Haon, Debrecen
Balról: Bertalan Imre, a Hajdú7 Turisztikai és Rendezvényszervező Kft. kommunikációs igazgatója, Kiss Attila polgármester és Kathi Pál Péter, a Hajdú7 Turisztikai és Rendezvényszervező Kft. ügyvezető igazgatója tájékoztattak a Hajdúhét 2024 augusztusi rendezvénysorozatának részleteiről
Forrás: Molnár Péter

Hajdúhét 2024: Miért nem ingyenes a rendezvény?

Részünkről az volt az elvárás, hogy a pici gyermekektől az idősekig mindenkinek egyedülálló élményt és szórakozási lehetőséget nyújtson a Hajdúhét, mindezt olyan formában, hogy közben megfizethető is legyen

 – világított rá a rendezvény céljára Kiss Attila polgármester. 

Jóllehet, sokan megkérdezik maguktól, hogy miért nem biztosítják ingyenesen a belépést a szervezők. Nos, mint a polgármester elmondta, ma már nem lehet megtenni, hogy egy komoly volumenű fesztivál ingyenes legyen, és ennek biztonsági okai is vannak, mert így tudják ellenőrizni a jegyet váltókat.

Kathi Pál Péter, a Hajdú7 Turisztikai és Rendezvényszervező Kft. ügyvezető igazgatója felvázolta, Hajdúböszörmény programok terén jól áll, és elmondta, mit vehetnek igénybe a látogatók augusztus 16. és 19. között: a tavaly népszerűvé vált óriáskerék a tervek szerint ebben az évben is a főtér kiemelt eleme lesz, és többek között ugrálóvár, valamint kézműves vásár is várja majd a kicsiket és nagyokat. 

Ráadásul minden eddiginél nagyobb területen indul el idén a Hajdúhét, ugyanis a Polgármesteri Hivatal, a Hajdúkerület utca, a Kossuth utca és a Petőfi tér kereszteződéséig húzzák majd meg a határvonalat előreláthatólag.

Hajdúhét 2024, Hajdúhét 2024 fellépők, Haon, Debrecen
Nem csak a szökőkútig tart majd a Hajdúhét határvonala: bővíteni tervezik a befogadóképességet
Forrás: Napló-archív

Hajdúhét 2024 fellépők: érkezik a Wellhello és a Halott Pénz is 

Mint Bertalan Imre, a Hajdú7 Turisztikai és Rendezvényszervező Kft. kommunikációs igazgatója ismertette, fontosnak tartották kiszolgálni a sport-, gasztronómia- és képzőművészet-kedvelő közösséget is. No, és mennyi lesz a belépő? A kommunikációs igazgató kifejtette a Kiss Attila által említett megfizethető árak fogalmát, és ahogy az idei szlogen takarja („2024-es buli 2023-as árakon”), nem fognak változni a Hajdúhét jegyekre és a bérletekre vonatkozó díjai sem. Ezek értékesítése szerdán 14 órakor indult el.

Persze Bertalan Imre a legnagyobb nevekről is beszélt, ami a fellépőket illeti: 

színpadon lesz a KFT, a TNT, az Első Emelet, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz, a Wellhello és Deák Bill Gyula is.

Mellettük több előadó fogja még szórakoztatni a közönséget, mint például a Happy and Band partyzenekar.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában