A nap legfontosabb anyagai

2024.06.12. 21:00

Csúnya baleset érte a Debrecenből hazafelé tartó énekesnőt

Árokba csúszott az autójával Sebestyén Katja, de a debreceni közgyűlés összetételéről és a magyar válogatott játékosok séróját belövő helyi fordrászról is írtunk szerdán. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

Balesetet szenvedett Sebestyén Katja Hajdú-Biharban

Forrás: MW-archív

  • A debreceni polgármesteri hivatal és a vármegyei kormányhivatal is reagált a HALMS Hungary Kft. debreceni telephelyét érintő szennyezési ügyre. Ami biztos, hogy a Kondoros-patakba nem került veszélyes anyag, a kormányhivatal pedig a lehető legnagyobb büntetést szabta ki a cégre, amely a közterületi szennyvízcsatorna-rendszerbe bocsáthatott azonosítatlan anyagot.
  • Bár új arcok is lesznek a debreceni közgyűlésben, maradt a fideszes többség, még az újakat sem tudták megszorongatni a 2024-es választáson. A testület összetételéről ebben a cikkben olvashatnak részletesen.
  • Beszéltünk a debreceni mesterfodrásszal, aki a magyar válogatott tagjainak is belőtte nemrég a haját.
  • Balesetet szenvedett Hajdú-Biharban a TV2 várandós sztárja. Többször is átfordult autójával, amikor a debreceni kórházból ment hazafelé, de szerencsére ő és a pici is jól van.
  • Karambol volt az M35-ös autópályán, Debrecennél délután. Fotók és videó itt.
  • Bodó Sándor országgyűlési képviselő értékelte a Haonnak Hajdú-Bihar 5-ös számú választókerületének június 9-i eredményét.
  • A debreceni klímakutató szerint ilyen időjárás vár ránk júliusban és augusztusban.

Ajánljuk még: 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában