Önkormányzati választás

2024.04.17. 20:24

Bemutatkoztak az Összefogás jelöltjei Debrecenben

Ők indulnak az önkormányzati választáson egyéniben.

Haon.hu

Vannak olyan szervezetek, akik csak magukban látják a megoldást a város problémáira. Tudjuk, hogy nincs »egyetlen igazság«, az Összefogás a Cívisvárosért Egyesület tagjai, képviselőjelöltjei is sokféleképpen gondolkodnak. Bár sokat vitáztunk, de egyben egységesek vagyunk: Debrecent, a cívisvárost akarjuk előre vinni, megőrizve évtizedes, vagy még régebb óta fennálló értékeit.

 Folyamatosan egyeztettünk helyi civil szervezetekkel és ezt a jógyakorlatot a jövőben is fent kívánjuk tartani, bővíteni is szeretnénk. Az alapvető céljaink közösek: nem akarjuk, hogy ránk kényszerített módon iparosítsák városunkat, nem akarjuk, hogy környezetünket külföldi vállalatok szennyezzék, valamint nem akarjuk, hogy megosszák a debrecenieket például azzal, hogy különbséget tesznek diák és diák között. Első intézkedéseink egyike lesz, hogy minden debreceni diák számára ingyenessé tesszük a tömegközlekedést városunkban” – írta szerdai közleményében Drágossy Richárd, az Összefogás a Cívisvárosért Egyesület elnöke.

Az egyéni választókerületi jelöltek

Mándi László, az Összefogás a Cívisvárosért Egyesület polgármesterjelöltje, valamint 22. számú egyéni választókerületi jelölt április 17-én jelentette be a Régi Városháza épülete előtt az önkormányzati választáson induló egyéni képviselőjelölteket. 

Ők (1.vk) Szegedi Sándor, (2.vk) Dr. Kertész Dávid Csaba, (3.vk) Molnár Jenő, (4.vk) Biró László Mihály, (5.vk) Dósa Valéria, (6.vk) Szabó Mihály, (7.vk) Murguly Mátyás, (8.vk) Keserű Ibolya Veronika, (9.vk) Könnyü Hella Sára, (10.vk) Madarasi István, (11.vk) Koppányi Éva, (12.vk) Khin Olivér, (13.vk) Bordás Gábor, (14.vk) Bordás István, (15.vk) Rutz Tamás, (16.vk) Olajos Vajk, (17.vk) Dombi Mihály, (18.vk) Jeremiás Károly, (19.vk) Pallás György, (20.vk) Szabó Bence, (21.vk) Dr. Németi Margit és (23.vk) Ácsné Dr. Pataki Erzsébet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában