Utazás

2024.03.14. 14:51

Törökországi nyaralás Debrecenből? – egy hónap múlva indul a Wizz Air legújabb járata

Az utasok visszajelzéseit is felhasználva döntöttek a bővítés mellett. Jó hír, hogy nem kell sokat várni azoknak, akiket csábított egy törökországi nyaralás gondolata.

Haon.hu

Isztambul is felkerült a Debreceni Nemzetközi Repülőtér úti céljai közé

Forrás: Napló-archív

Ahogy beköszöntött a tavasz és megérkezett a jó idő, hosszabbak és tartalmasabbak lettek a napok, kicsit mégis gyorsabban telnek. Repülnek a hetek is, és hamar azon kapjuk magunkat, hogy már az idei nyaralást tervezgetjük. Míg egyeseknek a nyaralás és a Balaton egyet jelent, mások inkább egy homokos tengerpart és pálmafák társaságában adnák át magukat a megérdemelt pihenés élményének, kézenfekvő lehet számukra egy törökországi nyaralás.

Törökországi nyaralás egyenesen Debrecenből
Törökországi nyaralás egyenesen Debrecenből
Forrás: AFP / Nicolas Thibaut

Az utóbbi években ez Debrecenből is egyre kényelmesebbé vált, hiszen számtalan helyre utazhatunk már a cívisvárosból. Mint arról korábban beszámoltunk, hamarosan újabb üdülőváros válik elérhetővé a debreceni repülőtérről, az ikonikus török paradicsomba, Isztambulba utazhatunk majd közvetlen járattal.

A Wizz Air első járata április 14-én indul útnak, majd hetente két alkalommal (szerdán és vasárnap) közlekedik majd Debrecen és Isztambul között.

Isztambul is felkerül a Debreceni Nemzetközi Repülőtér úti céljai közé
Isztambul is felkerül a Debreceni Nemzetközi Repülőtér úti céljai közé
Forrás:  Napló-archív

A népszerű török úti cél a Boszporusz és a Márvány-tenger két oldalán terül el, különlegessége, hogy a város a Föld legidősebb településeinek egyike. Számtalan látnivalót és élményt tartogat, turisztikai szempontból a nevezetességek döntő többsége az európai részen van, azonban érdemes az ázsiai területeket is bejárni, mivel ott egy egészen más várost ismerhetünk meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában