Jótékonyság

2024.03.10. 12:33

Egész Fülöp összefogott a kis Tifani gyógyulásáért

Bécsi terápia jelentené a reményt a kislánynak.

Dandé Melinda

A jótékonysági rendezvény résztvevői, középen a családdal és Hutóczki Péter polgármesterrel

Forrás: Dandé Melinda

Összefogással Tifani gyógyulásának segítéséért címmel tartotta meg Fülöp önkormányzata jótékonysági rendezvényét a napokban.

A 13 éves kislány súlyos betegsége sajnos hazánkban jelenleg teljesen nem kezelhető. Valódi reményt számára egy Ausztriában, Bécsben elérhető terápia adhatna. – Miután egy hírportál beszámolt a kislány állapotáról, elindult széles körben a jólelkű, tenni akaró, segítő szándékú emberek összefogása. Szervezőként örömmel tapasztaltam, hogy nem volt olyan, aki miután felhívott, ne ajánlotta volna fel azonnal a segítségét, sőt, voltak, akik őt keresték meg, hogyan tudnának segíteni – számolt be lapunknak Fülöp polgármestere, Hutóczki Péter.

A helyi óvoda és a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola tanulói mellett egyetlen forint honorárium nélkül vállalták a fellépést a Valcer Táncstúdió táncművészei, a Hajdúsági Népzenei Együttes, Pintér Timi és Kuczmog Klaudia művésznők, Sós Feri és fia, Sós Fecó zenekarával, illetve Dankó Szilvi művésznő is támogatója volt az összefogásnak.

A helyi lakosok szeretetük jeléül finomabbnál finomabb süteményeket készítettek a megjelenteknek.

A művészek önzetlen közreműködése és a civilek adományai mellett hatalmas felajánlás is érkezett a kislány számára egy cégtől, melynek menedzser-igazgatója, Nagy Zsolt vállalta a család ki- és hazautaztatását, valamint a kint tartózkodás teljes költségét.

A jótékonysági rendezvény teljes bevételét a család az életkörülményeinek javítására tudja fordítani.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában