A nap legfontosabb anyagai

2024.02.05. 21:05

A DVSC-nél nincs kifogás, nyerni kell!

A DVSC Schaeffler tavaly után ismét az ETO-val mérkőzhet meg a fináléba kerülésért. A Loki focicsapata pedig az Újpesttel néz leközelebb farkasszemet.

Haon.hu
  • A tavalyi esztendőt terhelő energiaválság ellenére pozitív évet zárt Hajdúböszörmény önkormányzata. Kiss Attila polgármester a Hajdú Online megkeresésére elmondta, a fejlesztésekkel idén sem állnak meg, ahogy a változatos rendezvényekkel sem maradnak adósak.  
  • Már megigényelhetik az ingyenes közlekedésre jogosító kártyát a debreceni diákok, több mint 17 ezer gyermek jelentkezését várják, a kedvezmény néhány kattintásba kerül.
  • Forgács Barna, a Hajdú-Bihar Megyei Vadászkamara elnöke szerint véletlen egybeesések sorozata történhetett a múlt heti vadászbalesetnél. Vadászterületen ugyanis túrázók nem szoktak megjelenni, ahol pedig emberi mozgás tapasztalható, ott jellemzően nincs vad, így vadász sem.
  • A Mozdulj, Debrecen! program keretében hamarosan újabb helyszínen élhetnek majd ingyenesen a testmozgás lehetőségével a cívisváros lakói, hiszen a Vörösmarty-iskola is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában