Közlekedés

2024.02.21. 12:25

„Isten ma mellette volt!” – Facebookon üzentek a Dóczyn ámokfutó passatosnak

Meredek helyzet történt szerda délelőtt a DEAC-pályánál.

Haon.hu

A Volkswagen Passat sofőrjének a legnagyobb debreceni Facebook-csoportban üzentek

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Valószínűleg minden debreceni autós került már necces közlekedési szituációba a városban, és vérmérséklettől függ, hogy ezeket ki hogyan reagálja le. Van, aki csak magában puffog, ha éppen a reakcióidejét teszteli egy-egy szabálytalankodó, míg mások esetleg dudálnak és hangosan szitkozódnak, hogy jobb belátásra bírják a másikat. De ha egy ilyen anomáliáról az elszenvedő figyelemfelhívó Facebook-posztot ír egy helyi csoportba, az mindenképpen külön lépcsőfokot jelent.

A most következő történet szerda délelőtt jelent meg a Debrecenben Hallottam nevű csoportban, és a leírtak alapján csak az egyik autós lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt nagyobb baj. 

A sofőr a bejegyzése szerint a Dóczy József utcai DEAC-pályánál járt éppen 10 órakor, amikor egy bordó Volkswagen Passatot vezető férfi kifordult elé a csúcsforgalomban, és majdnem csattantak. 

Szeretném innen is neki megjegyezni járjon többet templomba. Isten ma mellette volt! Kár, hogy nem volt benned annyi legalább egy kávéra meghívhattál volna ha már a lerugott sz*roddal mások életét kockáztatod! Min 3 gyalogosét az enyémet a sajátod meg az utasomét

– üzente az autós az ismeretlennek, hozzátéve: figyeljen oda egymásra mindenki ebben az időben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában