Közbeszerzés

2024.01.30. 17:52

Több száz millió forintból korszerűsítik a hajdúböszörményi gyógyfürdőt

Bekecs Sándor

Több fejlesztés is lesz a böszörményi fürdőben

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Több száz millió forintból korszerűsítik a hajdúböszörményi Bocskai Strand- és Gyógyfürdő – derült ki a közbeszerzési értesítő január 30-i számából. A tervezett beruházás eredményeként egyebek mellett újraburkolják a termálmedencét, cserélik a felette lévő tető fedését, valamint a térkőburkolatokat. Új úszómesteri állvány lesz, valamint felújítanak 7 zuhanyzót és tíz öltözőt. Tízezer négyzetméternyi zöldterületet is megújítanak. Mindezek mellett felújítják a nyári pénztárt és a strandpénztárt, a klórozó helyiséget. Érintőképernyős információs oszlopot telepítenek, bővítik a beléptetőrendszert, valamint kiépítik egy interaktív játszótér, valamint kültéri LED-fal telepítési helyét. Végül öt szivattyút is beszereznek. 

Ezen munkálatokat egy hajdúböszörményi vállalkozás végzi mintegy nettó 117 és fél millió forintért. A fentiek mellett ugyanezen vállalkozás – a termálvíz és a hulladékhő hasznosítása érdekében – telepít 7 darab, egyenként 90,1 kW fűtési teljesítményű geohőszivattyút nettó 258,7 millió forint értékben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában