Ingyenes programok

2024.04.30. 20:56

Megannyi programmal vár május elsején a DEAC családi napja

20 sportágat lehet kipróbálni, de lesz még ugrálóvár és több látványos bemutató is.

Haon.hu

Az ingyenes rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak

Forrás: deac.hu

Május 1-én a Dóczy utcai sportcampuson a DEAC Családi napon számos program közül lehet választani. Szerdán 10 órától várják az érdeklődőket a Dóczy utcára – írja a deac.hu.

A DEAC Sportcampuson megrendezésre kerülő családi napon a Debreceni Egyetem sportklubjának 20 sportágát lesz lehetősége kipróbálni a gyerekeknek és a felnőtteknek. Az állomásokon pecséteket gyűjthetnek a résztvevők, akik ha eleget megszereztek, nevezhetnek az értékes nyeremények egyikére. Az érdeklődők a túra bármelyik, a térképen szereplő számozott pontján bekapcsolódhatnak, a pecsétgyűjtő füzettel pedig megkezdhetik DEAC-kalandjukat.

A következő pontoknál lehet pecsétek szerezni 10 órától délután 3-ig: amerikai futball, asztalitenisz, cheerleaders, darts, floorball, frizbi, jégkorong, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás/futsal, mazsorettsport, petanque, rögbi, röplabda, sakk, shotokan karate, szabadidősport, tenisz, torna, vívás.

A családi napon lehetőség lesz találkozni a sportolóikkal is. A délelőtt folyamán például a teljes NB I.-es kosárlabdacsapat kilátogat majd, de labdarúgók, kézilabdázók, röplabdázók, vívók és más játékosok is tiszteletüket teszik az eseményen.

Minden korosztálynak

Mint az írják, az egészen kicsikre is gondoltak, hiszen az ő szórakozásukat egy hatalmas ugrálóvár biztosítja, amelyet ingyenesen használhatnak majd a gyerekek. Aki pedig remek kézügyességgel rendelkezik, egy külön erre a célra kialakított helyen élheti ki kreativitását különböző feladatok megoldásával. Emellett arcfestéssel, csillámtetoválással is kedveskednek majd. Továbbá esemény ideje alatt a Dér juice Egészségponton a SET (Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központ) közreműködésével ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokon vehetnek részt az érdeklődők.

A belépés és az esemény minden programja ingyenes.

Több látványos bemutatóval is készülnek:

11:30 sétafoci bemutató-mérkőzés

12:00 cheerleader

13:00 shotokan karate

14:00 mazsorettsport

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában