Helyi közélet

2024.05.21. 15:10

Rengeteg utca megújul Hajdúnánáson

Haon.hu

Rendkívüli testületi ülés után számolt be a városvezetőség a részletekről

Forrás: Napló-archív

Rendkívüli ülést tartott május 17-én Hajdúnánás képviselő-testülete, melyen két közbeszerzési eljárás eredményéről döntött a grémium. Szólláth Tibor polgármester a közösségi oldalán közzétett videójában számolt be arról, hogy a napokban elindulhat a gimnázium melletti épület, a „szakközépiskola” épületének az energetikai korszerűsítése, valamint ugyanezen projekten belül napelemparkot létesítenek a fürdőben. Mindezek mellett belterületi utak felújítását is megkezdi az önkormányzat.
Nagyné Legény Ildikó alpolgármester részletezte, az útburkolati felújítások – és a szükséges csapadékvíz-elvezetések kiépítése – érintik a Kiss Ernő, a Széchenyi, a Bocskai, az Arany János és az Áchim András utcákat, valamint a Vörösmarty, a Tulipán, a Magyar, a Munkások, a Honfoglalás, Wesselényi, a Táncsics, a Petőfi, a Baross és a Széchenyi utcák zsákutcáit. Mindezek mellett további 105 millió forint maradvány is keletkezett, melyből további útszakaszokat újíthat fel az önkormányzat. Ezek tervezését is elkezdték.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában