Beruházás

2023.11.29. 14:30

Újabb felújított belterületi utakat adtak át Komádiban

Rozsik Rita

Az eseményen Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő beszédében méltatta Tóth Ferenc polgármester városért végzett munkáját

Forrás: Rozsik Rita

A 2023-as évben a Komádi Városi Önkormányzat saját forrásból több belterületi útszakasz burkolatát újította fel, melyeknek ünnepélyes átadóját november 28-án tartották a hivatal Házasságkötő termében.

Megújultak az Árpád, a Rákóczi, a Darányi, a Kiserdő és a Toldi utcák egyes szakaszai megközelítőleg 2,6 kilométer hosszan, több, mint bruttó 100 millió forint értékben.

Az eseményen  Vitányi István országgyűlési képviselő beszédében méltatta Tóth Ferenc polgármester városért végzett munkáját. Elismerését fejezte ki, hogy milyen dinamikusan fejlődik Komádi, gratulált a fejlesztésekhez és a sikerekhez. Tóth Ferenc köszöntőjében kiemelte, hogy 2024-ben tovább folytatják a fejlesztéseket a településen, hiszen fontos, hogy a Komádiban élők biztonságos és jó minőségű utakon közlekedjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában