Womanext

2023.11.17. 10:17

Van nő, nincs sírás – jelentős folyamatokat indított el a térségben a Womanext – fotókkal

Csütörtökön újra találkoztak a Hajdú-bihari üzleti élet női szereplői.

Kosztin Éva

Az eseményen, melyen Kozák Luca olimpikon gátfutó is részt vett, a sport és vállalkozás kapcsolatáról is beszélgettek

Forrás: Czinege Melinda

Másodjára rendezték meg a Womanext Akadémiát november 16-án, csütörtökön 14 órától a debreceni Mercure Hotelben. A fórumot idén hozta létre a Womanext Üzleti Klub a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve, hogy felélénkítsék a régió női vállalkozói és vezetői között a kommunikációt rendszeres találkozóikkal. Porkoláb Gyöngyi, a Womanext Üzleti Klub vezetője köszöntőjében arról számolt be, hogy az első rendezvényük óta 150 vállalkozó épített kapcsolatot, köztük már több üzlet is megköttetett. 

Debrecen állóvizébe nem egy kavicsot, hanem egy követ dobtak az elmúlt időszak gazdasági változásai. Új lehetőségek nyílnak meg, de új kihívások is érkeznek. Csak az egyénen múlik, hogy fel tud-e ülni a felvert hullámokra, a következő 3-5 évben kiderül, ki hogyan találja meg a szerepét

– mondta.

CM20231116_Womanext Akadémia_HAON (10)
Porkoláb Gyöngyi, a Womanext Üzleti Klub vezetője
Forrás: Czinege Melinda

Folyamatos fejlesztéssel a kiválóságért

Miklóssy Ferenc, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke arról beszélt, hogy a vezetőknek napjainkban erős követelményeknek kell megfelelniük, manapság a sikerhez elengedhetetlen a kiemelkedő innovációs és kooperációs készség. 

Hatalmas változások mennek végbe a világgazdaságban, ahol csak a kiválóságok tudnak érvényesülni, a középszerűség teljesen leértékelődik. Alkalmazkodni kell, ha valaki nem akar lemaradni, ez pedig csak folyamatos fejlesztéssel érhető el. Aki a Liverpoolban szeretne játszani Szoboszlai Dominikkal, annak úgy is kell focizni

– hangsúlyozta.

CM20231116_Womanext Akadémia_HAON (2)
Miklóssy Ferenc, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke
Forrás: Czinege Melinda

A köszöntőt követő kerekasztal-beszélgetésekre Porkoláb Gyöngyi jelmondatával bocsátották a résztvevőket, miszerint a bőség mit sem ér jókedv nélkül. A délután további részében megvitatott témák között a sport mint vállalkozás, a környezettudatosság és a női csúcsvezetők kihívásai kaptak teret.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában