Beruházás

2023.10.04. 15:36

A Sámsoni úthoz köthető újabb szakasz újult meg Debrecenben, jöhet a következő!

A 471-es főút belterületi szakasza több utcát is érint.

Hajnal László

Jó hír a közlekedőknek

Forrás: Molnár Péter

Elkészült a Kemény Zsigmond utca nagyfelületű aszfaltozásának harmadik üteme. Becsky István önkormányzati képviselő a helyszínen tartott szerda délutáni sajtótájékoztatón elmondta, 230 méteres hosszúságban javult meg az út minősége, emellett a parkolókat is helyre hozták. Mint fogalmazott, régi kérés teljesült ezzel, hiszen a környékbeliek már régóta kérték, hogy szilárd útburkolaton parkolhassanak járművükkel.

Becsky István önkormányzati képviselő
Forrás: Molnár Péter

– Nemcsak az itt lakók számára fontos a Kemény Zsigmond utcai aszfaltozás, hanem azoknak is, akiknek a gyermeke az itt található óvodába jár. A szülők többször is jelezték nekünk, hogy az utak már nagyon rossz állapotban voltak – mondta. Hozzátette, a csaknem egy hónapon át tartó beruházás 43 millió forintos összegből valósulhatott meg. Elárulta, az idei évben nem ez az egyetlen utca, amelyik megújult, ugyanis nemsokára kezdetét veszik a kivitelezési munkálatok a Cserei utcában.

Igyekeznek a lakók igényeit teljesíteni

Tasó László országgyűlési képviselő elmondta, a lehetőségek és a lakossági igények gyakran eltérnek egymástól, azonban elismerve Becsky István munkáját elmondta, a képviselő sikeresen összehangolja és koordinálja a választókörzetébe tartozó beruházásokat.

Tasó László országgyűlési képviselő
Forrás: Molnár Péter

Kiemelte, ez nemcsak azért kihívás, mert a forrásokat megfelelően kell felhasználni, hanem a határidőt is be kell tartani. Mindez megkönnyíti a lakosság közlekedését, javítja a közérzetüket és a komfortérzetüket.

Tasó László hozzátette, jelenleg is számos beruházás van folyamatban, hiszen a kiemelt fontossággal bíró 471-es főút belterületi szakasza több utcát érint. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában