Közlekedés

2023.09.04. 16:38

Mutatjuk, milyen forgalmirend-változások várhatóak Debrecenben!

Haon.hu

Szeptember 5-én, kedden a Sumen utca belső sávjait aszfaltozzák le

Forrás: Czinege Melinda

Nagyfelületű útjavítási munkálatok megkezdése miatt az alábbi helyszíneken úton folyó munkákra, útszűkületre, ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani Debrecen területén – tudatta a város önkormányzata közlésében.

  • Folytatódnak a Sumen utca, Haláp utca és Homokkerti felüljáró közötti szakaszának nagyfelületű útjavításához kapcsolódóan az aszfaltozási munkálatok. Szeptember 5-én, kedden a Sumen utca belső sávjait aszfaltozzák le, melynek keretétén belül 08 óra 30 perc és 15 óra között az alábbi ideiglenes forgalmi rendet vezetnek be:

– a Tímár utca irányából az egyenes, illetve a balra kanyarodás megtiltásra kerül

– a Haláp utca irányából az egyenes, illetve a balra kanyarodás megtiltásra kerül– a Sumen utca Klaipeda utca felőli szakaszáról a Haláp utcára a balra kanyarodás megtiltásra kerül, a Sumen utca Homokkerti felüljáró felőli szakaszáról a jobbra kanyarodás megengedett lesz.

  • A Kemény Zsigmond utcán az óvoda és a garázssor előtti szakaszon szeptember 4-től – hétfő – zajlanak a munkálatok.
  • Józsa városrészben a Harmat utca felújítása a 35. számú főút és Sillye Gábor utca közötti szakaszon szeptember 6-án – szerdán – a forgalmi csúcsidőszakot követően, reggel 8.00 óra után kezdődik meg.
  • A Szabó Lőrinc utcán is szeptember 6-án – szerdán – kezdődik nagyfelületű útfelújítás. A munkálatok a Babits Mihály utca torkolatánál lévő körforgalomnak a Babits Mihály utca felőli oldalán a díszburkolatok bontásával és aszfaltmarással indulnak.
  • Zajlik a nagyfelületű útjavítás a Kishegyesi út és a Derék utca csomópontja a Szotyori utca és a Kishegyesi út 51. szám közötti szakaszon.
  • Nagyfelületű útjavítás folyik a Nagyerdei körút Martinovics utca és Hadházi út közötti szakaszán.
  • A Sárga dűlő hajdúszováti út és a szeméttelepi út közötti szakaszán teljes szélességben útzár van érvényben várhatóan 2023. szeptember 15-ig. Az arra járók számára a kijelölt terelő útvonal: Vértesi út – szeméttelepi bekötőút. A Szepesre közlekedő autóbuszok is a terelő útvonalon közlekednek.
  • Rendezik a Boldogfalva Óvoda parkolóját a Szív utcán.

A város vezetése kéri az említett helyszíneken járókat, hogy a kihelyezett forgalmi jelzéseknek megfelelően, körültekintően közlekedjenek!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában