Közlekedés

2023.10.04. 13:20

Befejező szakaszához érkezik a Segner téri aszfaltozás – útlezárásokra kell számítani

Haon.hu

A város vezetése kéri a Segner tér környékén járókat, kerüljék el ezt az útszakaszt, illetve ezeket a csomópontokat

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Október 8-án, vasárnap – csapadékmentes időjárás esetén – 6 óra 30 perctől 18 óráig a debreceni Segner tér és a Hatvan utca, valamint a Segner tér és a Kishegyesi út kereszteződéseit aszfaltozzák újra  tudatta az önkormányzat szerdai közlésében – tudatta az önkormányzat közlésében.

Az említett csomópontokat és a közöttük levő forgalmi sávokat ezen a napon teljes mértékben lezárják.

 

A munkavégzés ideje alatt az alábbi ideiglenes forgalmi rend lesz érvényben:

– A Hatvan utca irányából a Segner térre nem lehet behajtani. A Hatvan utcáról csak a Vendég és Csap utcák irányába lehet haladni. (Kikerülés a Nagy Imre utca és a Mester utca igénybe vételével javasolt.)

– A Nyugati utcán a Széchenyi utca irányából az egyenesen haladás és a balra kanyarodás tilos lesz, csak a Hatvan utcára történő kis ívű jobbra kanyarodás engedélyezett. (Kikerülés a Széchenyi utca – Tisza István utca – Nagy Imre utca igénybe vételével javasolt.)

– A Pesti utca irányából a Segner térre történő egyenesen haladás tilos lesz, csak a Kishegyesi útra történő kis ívű jobbra kanyarodás engedélyezett. (Kikerülés a Mester utca - Nagy Imre utca – Tisza István utca igénybe vételével javasolt.)

– A Kishegyesi út és az István út kereszteződésben a Kishegyesi út irányából az egyenesen való továbbhaladás tilos lesz, csak az István útra jobbra kis ívben, illetve a TESCO áruház parkolójába balra történő kanyarodás engedélyezett. (Kikerülés az István út és az Széchenyi utca igénybe vételével javasolt.)

A kivitelezési munkák ideje alatt a Segner tér és a Hatvan utca, valamint a Segner tér és a Kishegyesi út csomópontjában a jelzőlámpák sárga villogó üzemmódban fognak működni. A Kishegyesi út és az István út kereszteződésében a behajtási tilalom megerősítése, illetve a forgalom terelése a kivitelező jelzőőrös forgalomirányítás mellett történik majd. A Debreceni Közterület Felügyelet felügyelői biztosítják majd az ideglenes forgalmi rend hathatós betartását. A lezárás ideje alatt a DKV Zrt. érintett járatai terelő útvonalon közlekednek. (További információk: www.dkv.hu.) 

Október 9-én és 10-én (hétfőn és kedden) – az időjárási körülményektől függően – útburkolati jelek festése történik. 

Új forgalmi rendje lesz a Segner tér - Hatvan utca csomópontnak: a Segner tér irányából a Hatvan utcára az eddigi egy balra sáv helyett a belső egyenes sávból is lehet majd balra kanyarodni (például a Nyugati és Széchenyi utca csomópontjához hasonlóan).

A város vezetése kéri a Segner tér környékén járókat, hogy amennyiben tehetik a torlódások elkerülése érdekében a Nagy Imre utca – Mester utca – Bartók Béla út – István út igénybe vételével kerüljék el ezt az útszakaszt, illetve ezeket a csomópontokat!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában