Közlekedésbiztonság

2023.09.26. 15:00

Óvatosan közlekedjenek az arra haladók a Vámospércsi úton! – fotókkal

Táblákat, figyelmeztető jelzést telepítenek a nagy forgalmú úton.

Haon.hu

Keddi ottjártunkkor a burkolati jeleket festették az úton

Forrás: Kiss Annamarie

A főúton történő gyalogosátkelés biztonságosabbá tétele érdekében dolgoznak ezen a héten a 48. számú főút (Vámospércsi út) és a Kondoroskert utca csomópontjában – közölte a debreceni polgármesteri hivatal.

Debrecen önkormányzata – a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-vel egyeztetve – közlekedésbiztonságot növelő munkákat végeztet: a 48. számú főúton a Kondoroskert utca csatlakozása előtt mindkét irányból sárga villogót telepítenek, út feletti elhelyezéssel, továbbá fluoreszkáló neonkeretes „Előzni tilos”, 60 km/h-s sebességkorlátozást, valamint gyalogosveszélyt jelölő jelzőtáblákkal.

 A főúton a járművek részére a kereszteződésre történő fokozott figyelemfelhívás érdekében létesített lassító, harántcsíkozású burkolati jeleket felújítják. A munkálatok – az időjárási viszonyoktól függően – előreláthatóan a hét végéig tartanak, az arra haladók vezessenek óvatosan!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában