Újabb fejlemények

2023.07.19. 07:59

Rövid kényszerpihenő után ismét munkába állhat a debreceni rákkutató

Újabb információkat közölt betegségével kapcsolatban.

Horváth József rákkutató

Forrás: MW-archív

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, súlyosan megbetegedett majd kórházba került Horváth József, a debreceni kötődésű rákkutató. A közösségi oldalán beszámolt arról, hogy valószínűleg tüdőembóliát kapott, amelynek szövődményeként súlyos kétoldali tüdőgyulladás alakulhat ki nála, ezért már haza sem engedték a kórházból. 

Kedden azonban pozitív hírekkel szolgálhatott, Facebook-oldalán tudatta a követőivel, hogy az eredményei olyan jók lettek, hogy közel egyhetes kezelés után végre hazaengedték. Mint írta, napról napra erősebb, de rengeteget kell még pihennie. 

A jelzés egyértelmű volt: vissza kell vennem a tempóból és kicsit be kell húznom a féket. A munkám csökkentett üzemmódban fogom folytatni, rövidebb fogadóórával. Ezentúl hétfőtől csütörtökig, reggel 9 és délután 1 között fogom feldolgozni a beérkezett üzeneteket és csak annyit, amennyit bírni fogok

- olvasható a bejegyzésében, amelyben megköszönte a rengeteg jókívánságot és a kedves üzeneteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában