Közlekedés

2023.06.19. 15:03

Végeztek a javítással, visszaállt a forgalom a 35-ösön Józsán

A DKV buszai is újra a megszokottak szerint járnak.

A csatornafedlap is megsüllyedt a helyszínen

Forrás: Napló-archív

A Debreceni Vízmű Zrt. befejezte a víziközmű-hibaelhárítás utáni útburkolat-helyreállítási munkákat a 35. számú főút belterületi szakaszán Debrecen-Józsán, a Szentgyörgyfalvi út és a Sillye Gábor utca kereszteződésben, közölte a debreceni polgármesteri hivatal hétfő délután.

A korábban lezárt útszakaszt 17 órakor megnyitják a forgalom előtt. A DKV Zrt. helyi járatú autóbuszai is újra a megszokott, eredeti útvonalakon közlekednek.

„A debreceni polgármesteri hivatal köszöni a város polgárai és a közlekedők szíves türelmét, amit a hibaelhárítás napjaiban tanúsítottak! Külön köszönet illeti a józsaiakat a forgalomnak a városrészen belüli elterelése miatti esetleges kellemetlenségekkel kapcsolatos megértésükért!” – írták.

Mint ismert, a burkolat egy része még a június 9-i nagy esőzés közben szakadt be, a probléma forrása az lehetett, hogy tömegesen vezették be illegálisan az esővizet a víziközmű-hálózatba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában