Közgyűlés

2023.04.21. 11:34

Lejár a debreceni igazgató megbízása, de újraválaszthatják

A Debreceni Intézményműködtető Központ vezetőjének kérdése is a következő közgyűlés elé kerül.

A DIM számos intézmény, köztük a Méliusz-könyvtár (képünkön) gazdálkodási feladatait is ellátja

Forrás: Napló-Archív

A jelenlegi igazgatót, Hajnal Jánost bízhatja meg a debreceni közgyűlés a következő ülésén a Debreceni Intézményműködtető Központ vezetésével. Az erről szóló előterjesztés szerint ő volt az egyetlen pályázó az április 30-án lejáró megbízásra, a szakmai bizottság pedig egyhangúlag támogatta kinevezését. 

Többek közt megállapították: „Hajnal János igazgatói feladatainak eredményes ellátását tükrözi, hogy az elmúlt 5 évben a DIM-et értintő külső ellenőrzések nem tártak fel semmilyen hiányosságot, szabálytalanságot”. 

Továbbá: „Pályázatából kitűnik, hogy jól ismeri az önkormányzat által fenntartott intézményrendszert, annak működését, dinamikáját, egymáshoz való viszonyrendszerét. Vezetési programjában visszautal a korábbi pályázatában megfogalmazott célkitűzéseire, értékeli annak eredményeit. Pályázata formailag és szakmailag egyaránt áttekinthető, tudatos, gyakorlatias szemléletet tükröz. Hajnal János szakmai hozzáértése, elkötelezettsége, céljai megvalósításának stratégiai tervezése, vezetői kompetenciái garanciát jelentenek az intézmény hatékony, eredményes működésének jövőbeni biztosításához.”

A közgyűlés 2028. április 30-áig nevezheti ki őt, havi bruttó 1 millió 28 ezer forint illetménnyel.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában