Pályázat

2023.02.01. 14:06

Mutatjuk, hogyan lehet pályázni a debreceni bérlakásokra!

A pályázatokat március 31-ig lehet leadni

Forrás: Papp Viktor Facebook-oldala

Ahogy már korábban írtuk, január 19-én tartotta meg az első ülését Debrecen közgyűlése, melynek végén Papp Viktor (Fidesz-KDNP) képviselő bejelentette, hogy február elsején indul az önkormányzati bérlakások pályázata. A képviselő szerdai Facebook-posztjában osztotta meg, hogy megjelent a pályázat a kilencvenegy debreceni önkormányzati bérlakásra.

– Debrecen gondoskodó városként 91 városi tulajdonú bérlakás bérbeadásával segíti a helyi fiatalok, családok és idősek lakhatását – írta Papp Viktor.

A pályázatok leadásának határideje március 31. 12 óra. A pályázatok értékelésére április 5-én 9 órától kerül sor a nyilvános borítékbontás keretében, közjegyző jelenlétében az Iparkamara u. 2. szám alatt, a Cívis Ház Zrt. félemeletén. A nyertes pályázókat a borítékbontást követő öt munkanapon belül a bérbeadó telefonon és postai úton levélben vagy e-mail útján értesíti.

Ötvenkét lakást szociális támogatással  hirdetnek meg, harminckilenc lakásra szociális támogatás nélkül pályázhatnak. Minden pályázó összesen három lakásra adhatja be a pályázatát. Amennyiben a személy elnyer egy lakást, úgy a többi lakásokra beadott pályázata már nem versenyeztethető.

A pályázat további részleteiről és feltételeiről ITT olvashatnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában