Olvasói levél

2022.08.17. 12:54

Bíborka gyógyulása érdekében

Együttérzéssel olvastam a Hajdú-bihari Napló július 15-ei számában a Bíborka betegségéről szóló cikket, és a részletes beszámolót a szülők hősies helytállásáról.

Magi Zsolt László, Debrecen

Bíborka és szülei, Eszter és Bence

Forrás: Napló-Archív

Már „csupán” kevesebb mint 5 millió forint hiányzik a 30 millió forintos összegből, amely az ebesi kislány gyógykezeléséhez szükséges. 

Elgondolkodtató, hogy miközben Magyarország milliárdokat költ az Ukrajnából naponta tízezrével idemenekülő emberekre, addig egy itthoni beteg kislány életéért küzdő szülőknek így kell összeszedegetniük a pénzt apránként, innen-onnan adományokból. 

Még a Macska a betonban című film alkotói is átutalták a június 2-ai, debreceni vetítés bevételét, a százezer forintot Bíborka gyógyítására. Szerintem az a néhány millió forint országos vagy megyei szinten nem szabadna, hogy problémát okozzon, és azonnal ki kellene egészíteni a hiányzó összeggel a mielőbbi gyógykezeléshez szükséges pénzt! 

Magi Zsolt László, Debrecen 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában