hírmorzsák

2020.09.10. 14:48

Negyven év után ment nyugdíjba a nyíracsádi dadus

Az önkormányzati szociális bérlakások és a fogorvosi rendelő is megújul. Rövid hírek a nyírségi településről.

Nyíracsád Akácliget Óvodájának dajkanénije, Bálega Jánosné Katika idén már nem kezdte meg az új nevelési évet. 40 évnyi munkaviszony után vonult nyugdíjba. A dolgozók nevében Pósán Ferencné óvodavezető, a települési önkormányzat nevében pedig dr. Nagy János polgármester mondott köszönetet a sok évtizedes munkáért.

Megújulnak a bérlakások Acsádon

Egy folyamatban lévő pályázatnak köszönhetően hamarosan sor kerül az önkormányzat tulajdonában lévő szociális bérlakások felújítására. Az ingatlanok a pályázati kiírásnak megfelelő kiegészítésekkel továbbra is lakásként funkcionálnak majd, azok bérlésére elsősorban szociálisan rászorulók nyújthatnak be kérelmet – tájékoztatta lapunkat dr. Nagy János polgármester.

dr. Nagy János polgármester | Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Több tízmillió a fogorvosi rendelőre

Hosszú évek óta várnak a nyírségi településen a fogorvosi rendelő épületének felújítására. A Magyar Falu Programnak köszönhetően sikerült csaknem 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyerni az épület felújítására és korszerűsítésére. A munkálatok befejezésére a jövő év második felében kerül sor. A Naplót Nagyné Jobbágy Piroska jegyző tájékoztatta.

KZE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában