Helyi közélet

2017.02.02. 13:19

Videó: Előzetesben, házi őrizetben a debreceni betörések gyanúsítottjai

Debrecen - A megalapozott gyanú szerint öt városban követett el betöréseket a két zsadányi férfi.

Debrecen - A megalapozott gyanú szerint öt városban követett el betöréseket a két zsadányi férfi.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Debreceni Rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás megalapozott gyanúja miatt V. Lajos és K. István ellen, akik az eddig ismertek szerint 2016. november 16. és 2017. január 23. között több debreceni lakásba is betörtek.

A rendőrség azt gyanítja, hogy a zsadányi lakosok Debrecenben 14, míg Egerben, Hajdúszoboszlón, Tiszafüreden és Nyíregyházán további 6 lakásba törtek be, majd a helyszínekről egy Ford Mondeo típusú gépjárművel menekültek el.

A rendőrök a két férfit 2017. január 30-án elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették őket.

A rendőrség a két gyanúsított vonatkozásában előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására. A Debreceni Járásbíróság 2017. február 2-án elrendelte a 43 éves K. István előzetes letartóztatását, míg a 35 éves V. László esetében a házi őrizet elrendeléséről döntött.


Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint több megyében is betöréseket követtek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában