Helyi közélet

2015.09.03. 16:04

Bottal ütötte meg az előtte elhaladó négyéves kislányt

Debrecen - A rendőrök elfogták azt 45 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint megütött egy bottal egy négyéves gyermeket Debrecenben.

Debrecen - A rendőrök elfogták azt 45 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint megütött egy bottal egy négyéves gyermeket Debrecenben.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást L. Attila debreceni lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 2-án 15 óra 50 perc körüli időben L. Attila Debrecenben, a Külsővásár téren található buszmegállóban tartózkodott, majd amikor a sértett és édesanyja elhaladt mellette minden előzmény nélkül kiabálni és a kezében lévő bottal hadonászni kezdett. A férfi a bottal a négyéves kislány arcát meg is ütötte.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves férfit és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, aki az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában