Helyi közélet

2015.08.31. 19:37

Eltelt az augusztus, ezt hozta az utolsó nap!

Hajdú-Bihar - Komoly híradaggal kellett szembenéznünk hétfőn, szokásunkhoz híven ismét összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat.

Hajdú-Bihar - Komoly híradaggal kellett szembenéznünk hétfőn, szokásunkhoz híven ismét összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat.

Hajdú-Bihar - Az iskolakezdés idejétől várhatóan növekvő utasforgalom, illetve az elmúlt időszakban jelzett utazási igények, lakossági és önkormányzati megkeresések kapcsán szeptember 1-jétől az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. autóbuszjáratainak menetrendjében módosítások lépnek életbe.


Így a strandszezon végén már úgyis mindegy, jövő nyárig pedig reméljük mindenki elfelejti ezeket és önfeledten tud csobbanni. Készüljön a legrosszabbra!


Debrecen - A két fiatalkorú srác körbefosztogatta a várost. Ököllel vertek meg egy korukbeli fiút, majd elvették a pénztárcáját és a mobilját, de másik két rablásért is ők felelnek. Tetteiket beismerték a kihallgatáson.


Esztár - Kétnaposra nőtte ki magát a híres Lecsófesztivál, amelyet negyedik éve rendeznek meg Esztárban.


Debrecen - Pákh Imre, Munkácsy Mihály Golgota című festményének tulajdonosa úgy döntött, hogy ha a műtárgy elszállítására augusztus 31-ig nem kerül sor, akkor megtiltja a festmény további bemutatását, ezért azt letakarják.


Debrecen – Humoros, emelkedett, de legfőképp emberi volt az ünnepi évadnyitó gálaest.


Nagyvárad - Újraindítja szombattól a Nagyvárad és Biharkeresztes közötti autóbuszjáratot a nagyváradi tömegközlekedési vállalat, amely élénkíteni akarja a határmenti kapcsolatokat, e célból meggyőzött egy helyi hipermarketet, hogy részben ők finanszírozzák a menetrend szerinti járat működését.


Balmazújváros - Hatalmas harcsát akasztott Nagy Sándor Balmazújvároson, a K-V Sporthorgász Egyesület taván a napokban.


Nyíracsád, Debrecen - Televíziót akartak ellopni az elkövetők egy nyíracsádi házból. Az volt a terv, hogy elkábítják az ott lakó férfit, de nem sikerült, végül megverték és hasba szúrták. Hétfőn tárgyalta ügyüket a Debreceni Törvényszék.


Debrecen - Családtagok, régi barátok, volt kollégák és ismerősök együtt emlékeztek Iklódy Jánosra, a Napló augusztus 18-án, súlyos betegségben elhunyt fotóriporterére hétfőn a debreceni Viktória Étteremben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában