Kollégára, barátra emlékeztünk

Akt.:
Kollégára, barátra emlékeztünk
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Családtagok, régi barátok, volt kollégák és ismerősök együtt emlékeztek Iklódy Jánosra, a Napló augusztus 18-án, súlyos betegségben elhunyt fotóriporterére hétfőn Debrecenben, a Viktória Étteremben.

Fotó: Derencsényi István


Újságíró kollégái emlékeznek a Hajdú-bihari Napló ,,örökös” fotóriporterére
Debrecen – Szeretett kollégánk, nyugalmazott fotóriporterünk, Iklódy János kedden hajnalban rövid, súlyos betegség után elhunyt. Róla emlékeznek meg most a Napló munkatársai.


Olvasói levél: Emlékezés Iklódy Jánosra
Debrecen, Szeged – Megdöbbenve olvastam, hogy Iklódy Janó elment. Évek óta nem találkoztam már vele, mert az élet úgy hozta, hogy elköltöztem Debrecenből. Gyerekkorom meghatározó alakja volt ő.


Iklódy János kollégám halálára
Újságírói pályafutásom talán első komolyabb megmérettetése egy olyan eseményhez kötődik, amellyel ma már nem nagyon szoktak dicsekedni. Az elvárt tudósítás az úgynevezett musz anyagok hosszú sorát nyitotta meg pályámon, amelyek leginkább az akkor párt- és állami eseményekhez kötődnek. T. Szűcs József írása.


Elhunyt a Napló fotóriportere
Debrecen – Szeretett kollégánk, nyugalmazott fotóriporterünk, Iklódy János kedden hajnalban rövid, súlyos betegség után elhunyt.