Helyi közélet

2015.04.11. 19:14

Éneklő ifjúság

Debrecen - Találkozási, bemutatkozási lehetőség teremtése, zenei élményszerzés, egymás munkájának megismerése, a zenei műveltség fejlesztése, illetve igény szerint a kórusok szakmai minősítése volt a célja, az idén tizenegyedik alkalommal megrendezett Éneklő Ifjúság Debrecen városi minősítő hangversenyt.

Debrecen - Találkozási, bemutatkozási lehetőség teremtése, zenei élményszerzés, egymás munkájának megismerése, a zenei műveltség fejlesztése, illetve igény szerint a kórusok szakmai minősítése volt a célja, az idén tizenegyedik alkalommal megrendezett Éneklő Ifjúság Debrecen városi minősítő hangversenyt. A Belvárosi Közösségi Házban szombaton megrendezett hangversenyen 4 gyerekkórus ( Szent Efrém Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola és AMI Lautitia Ifjúsági Vegyeskara, Lautitia Gyermekkar és Szivárvány Gyermekkara – Kicsinyek Kórusa, illetve Svetits Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon Svetits Kicsinyek Kórusa) működött közre.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában